Bra juridisk hjälp

Hej på er alla läsare och välkommen till bloggen. Det har varit en turbulent tid det senaste som jag inte hade mäktat med om det inte vore för den kvalitativa hjälp som jag fått av ett målsägandebiträde i Göteborg som heter Hanna Larsson Rampe. Vi kan alla hamna i en situation som gör att vi är i behov av ett målsägandebiträde. Nu blev jag företrädd under hela rättsprocessen av Hanna Larsson Rampe. Hon hjälpte mig att föra talan i målet avseende enskilt anspråk. Det var ett stort stöd för mig att få den här hjälpen. Jag skulle vilja säga till alla er som läser det här och som kanske någon gång hamnar i en sådan situation att ni behöver ett målsägandebiträde i Göteborg, eller om ni behöver ett målsägandebiträde i Borås med omnejd, att ni då kan få denna hjälp av Hanna Larsson Rampe. Det är viktigt att ha någon som står vid ens sida vid en rättegång och som dessutom vet hur en rättegång går till, vilka krav man har rätt att ställa och som för ens talan. Någon som företräder en i det mål som man måste deltaga i när man utsatts för ett brott som i mitt fall. Det är en lagstadgad rätt att få ha ett målsägandebiträde vid sin sida. 

 

Jag kan inte säga något annat än att jag är väldigt nöjd med den hjälp som jag har fått av Hanna Larsson Rampe. Eftersom hon är utbildad advokat och jurist och har arbetat inom juridikens tjänst så länge så vet hon nog det mesta som kan vara värt att veta. Det kändes tryggt att ha denna duktiga och ödmjuka person vid sin sida under den här jobbiga perioden. Nu är rättegången över och han som utsatte mig för brottet har nu blivit dömd. Det känns skönt att kunna gå vidare i livet.