Bästa flytthjälpen

Det är en vacker sommarkväll ute och jag sitter på den inglasade balkongen och filosoferar. Det har varit mycket att göra de senaste veckorna med den stora flytten så jag har inte haft så mycket tid över till annat, mer än att försöka komma i ordning i det nya hemmet. Det har lyckats rätt så bra men nu tar jag en välbehövlig paus. Det kan kännas som ett omöjligt uppdrag att flytta om man inte gör som jag gjorde, anlitar en flyttfirma. Jag anlitade OM Bygg & Städ. Det här är en flyttfirma i Örebro som hjälper till med det mesta som rör en flytt.  

  

Hur det nu var åkte flyttlasset iväg för ett par månader sedan. Jag hade köpte en lägenhet i Örebro efter 25 år i villa. Villan skulle tömmas på allt, pust! När köpeavtalet var signerat och villan i Örebro väl var såld har all fritid gått åt till att packa och förbereda inför flytten. Tack vare att OM Bygg & Städ har hjälpt oss med flytt och transport gick det ändå otroligt smidigt den dag lastbilen väl var på plats och personalen började tömma huset. Det märktes att de anställda arbetade målinriktat och professionellt. Det var ett ganska stort uppdrag men som en representant på företaget sa så är inget jobb för stort och inte heller för litet.  

  

Nu pågår bara allt det roliga, nu när jag håller på att komma på plats i mitt nya hem och att möblera och inreda så som jag vill ha det. Jag är väldigt tacksam för all den hjälp jag fått av företaget och kan verkligen rekommendera er att anlita dem! Tack vare den fina hjälp som OM Bygg och Städ har ställt upp med så slapp jag att slita ut mig fullständigt. Det här är ett företag som många skulle kunna ha stor nytta av att anlita och jag kan verkligen rekommendera dem.