Utmärkt lagning av plåtskada på bilen

Det var inget roligt alls, att komma ut på parkeringsplatsen och upptäcka att någon backat in i fronten på min bil. Det hade blivit några bucklor i plåten där fram, av den som kört på bilen syntes inte ett spår. Riktigt irriterande, men desto mer glädjande då, att ett företag som heter Autolack i Gävle AB lyckades åtgärda skadan så att det inte syns ett spår, och det blev jag så imponerad av, så att jag bestämde mig för att berätta om detta här i min blogg idag. 

  

Det här är ett företag som lagar plåtskador och lackerar bilen för oss i Gävle och i Sandviken. Till detta företag lämnade jag som sagt in min bil efter krockskadan, när bucklor i framskärmen skulle “knackas ut” och sedan lackades detta om. Det blev i exakt rätt nyans. Otroligt att få tillbaks sin bil utan att det syns minsta spår av skadan!  De gjorde ett mycket gott arbete på Autolack, så nu när jag har fått tillbaka en riktigt tjusig bil, och dessutom till en rimlig kostnad ville jag berätta om det här för er, kära läsare. Jag blev som ni säkert förstår, riktigt imponerad  av detta företag, vars personal verkligen har kompetens att åtgärda både plåtskador och att lackera om. 

  

Så om du precis som jag skulle vara i behov av ett riktigt bra företag när det gäller även liknande åtgärder för din bil, i form av lackering eller lagning av plåtskador och om du dessutom bor i Gävle eller Sandviken tror jag verkligen att detta är ett företag som du skulle kunna ha nytta av att anlita. Jag kunde inte ha blivit mer nöjd som kund och det vet jag att du också kan bli! Ha nu en fin dag, önskar jag er alla!