Bässta flyttstädningen i Huddinge

Det är en vacker sommarkväll ute och jag sitter på den inglasade balkongen och filosoferar. Det har varit mycket att göra de senaste veckorna med den stora flytten så jag har inte haft så mycket tid över till annat, mer än att försöka komma i ordning i det nya hemmet. Det har lyckats rätt så bra men nu tar jag en välbehövlig paus. Det kan kännas som ett omöjligt uppdrag att flyttstäda om man inte gör som jag gjorde, anlitar en städfirma. Jag anlitade Konteh Jaiteh, Ebrima. Det här är en städfirma som tar uppdrag i Nacka och Huddinge eller i dess omnejder.  

  

Hur det nu var åkte flyttlasset iväg för ett par månader sedan. Jag flyttade in i en lägenhet här i Huddinge efter 25 år i villa. Villan skulle tömmas på allt och inte nog med det, den skulle flyttstädas! All fritid gick åt till att packa och sedan flytta. Tack vare att Konteh Jaiteh, Ebrima har hjälpt oss med hela flyttstädningen gick det ändå rätt så bra med allt det andra som hörde till flytten. Det märktes att de anställda arbetade målinriktat och professionellt. Det var ett ganska stort uppdrag men som en representant på företaget sa, så är inget jobb för stort och inte heller för litet. De utför alla typer av städning, och de vänder sig både till företag och privatpersoner. 

  

Nu pågår bara allt det roliga, nu när jag håller på att komma på plats i mitt nya hem och att möblera och inreda så som jag vill ha det. Jag är väldigt tacksam för all den hjälp jag fått av Konteh Jaiteh, Ebrima och kan verkligen rekommendera er att anlita dem! Tack vare denna fina hjälp som de ställde upp med, och till en rimlig kostnad tack vare RUT-avdraget, så slapp jag att slita ut mig fullständigt.