Nya stuprännor

God morgon på er och välkommen till bloggen. Ni som följer min blogg brukar få läsa om hur renoveringen av min villa här i Mjölby fortgår. Jag glad över de olika projekt som pågår och extra kul är det att få dela med mig till er, kära läsare och ge några råd på vägen. Nu är det så, att när det var dags att byta stup- och hängrännor på huset kom jag i kontakt med plåtslagare på ett företag, Robban´s Plåtslageri, som gjorde ett strålande jobb. Det här blev jag så imponerad av, att det vore synd att inte låta er få veta mer om denna firma. Ett företag som kan hjälpa även dig så att du blir riktigt nöjd. Det här är ett företag som hjälper er i Mjölby, Motala och Ödeshög med omnejd. 

 

Först och främst är det svårt att hitta plåtslagare som har så lång erfarenhet och kunskap, men det har de på Robban´s. Låga priser innebär inte att de har tummat på kvalitén. Mina nya stup- och hängrännor är av högsta kvalitét och jobbet är utfört med garanti. Det här är ett företag som skulle passa dig som behöver hjälp med till exempel häng- och stuprännor, takplåt, vindskivor, byggnadsplåt och givetvis finns det mycket mer de kan göra så om det är något som du skulle behöva ha hjälp med tycker jag du ska ringa dem och få besked om vad de kan göra i just ditt fall. 

 

Robban´s Plåtslageri är ett välkänt företag här i Ödeshög och med deras goda rykte var de ett självklart val för mig. Flera grannar i området har anlitat dem före mig. Bättre rekommendationer än så gick väl inte att få. Därför vågar jag råda även dig att höra av dig dit!